dimarts, 5 d’octubre del 2010

LA PRESTATGERIA


QUE ÉS LA PRESTATGERIA?

La Prestatgeria digital és un servei que va destinat a centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d'Educació, que els permet la creació de llibres digitals en col·laboració amb l'alumnat de manera senzilla i còmoda a través d'internet. Els centres docents poden crear tants llibres virtuals com necessiten i els poden assignar al professorat del centre. Per tal que això sigui possible es proporciona a cada centre un compte, des d'on podran crear els llibres digitals i assignar-ne l'administració a diferents usuaris.
Totes les persones amb un compte de correu XTEC poden entrar i afegir nous continguts als llibres emmagatzemats. Però, seran els administradors de cada llibre qui decidiran si accepten els canvis proposats, si els publiquen o els descarten.
La finalitat principal és posar a l’abast de la comunitat educativa depenent de l'administració catalana materials i procediments que, basats en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, contribueixin a facilitar, actualitzar i millorar les estratègies pedagògiques.

Objectius:
  • Permetre als centres docents, de manera ràpida i senzilla, la creació de llibres digitals, que poden donar lloc a activitats amb l'alumnat.
  • Posar a l'abast de tots els centres docents el programari MyScrapbook, sense haver de preocupar-se de la instal·lació.
  • Poder disposar del programari per a tots els centres amb una instal·lació única del MyScrapbook.
  • Crear un espai des d'on els centres puguin consultar la feina feta per altres i donar a conèixer la pròpia.
A continuació us adjuntem un enllaç on podreu acabar de descobrir el món de la Prestatgeria digital i tots els serveis dels que disposa, que hi són a l'abast de tothom.
http://phobos.xtec.cat/llibres/prestatgeria/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada